4 PORSJONER
1 PURRE I TYNNE RINGER
1-2 GULERØTTER SKÅRET I TYNNE STRIMLER(FYRSTIKKSTØRRELSE)
2 SS SMØR
300 GR KJØTTDEIG
11/2 DL KOKT VILLRISBLANING
1 L KJØTTBULJONG (VANN+TERNING)
1 POSE TACOMIKS
1 L CHILISAUS
1 DL MAISKORN
2 DL RØMME TIL SERVERING
Surr gulerøtter og purre i smør, tilsett kjøttdeigen og smuldre den og stek til fin farge.
Bland inn villrisen og tilsett kjøttbuljongen, tacomiks og chilisaus.
La det koke i ca 1 min.
Ha i mais og server suppen med rømme ved siden av, og godt brød.
250 gr hvetemel Bland alt og fyll 2/3 fulle muffinsformer som stekes i
3ts bakepulver nedre del av ovnen på 160 grader i ca 25 min.
200 gr revet ost
4 egg
1 beger lettrømme
1 liten boks mais
Litt salt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar