fredag 21. august 2009

Omelett i Langpanne

4 porsjoner:

200 g frisk sjampinjong
2 ss smør
1 stk. grønn squash
1 stk. rød paprika
1 stk. grønn paprika
1 stk. gul paprika
1 stk. purre
2 båt hvitløk


10 stk. egg
6 dl helmelk eller lettmelk
1 ts salt
1 krm pepper
1 dl revet norvegia

• Slik gjør du:

Skjær soppen i skiver og stek den i panne med litt smør. Del squashen på langs og skjær den i skiver. Skjær paprika og purre i strimler.

Bland alle grønnsakene og finhakket hvitløk. Pisk sammen egg, melk, salt og pepper.

Ha grønnsakene i en smurt langpanne, hell eggeblandingen over og dryss på revet ost.

La eggepannen stivne i oven ved 200 grader (settes under midten i oven) i ca 15 minutter.(mulig lenger, sjekk med en gaffel at eggene har stivnet). Pynt Med basilikum og paprika.

1 kommentar: