4 porsjoner:
200 g frisk sjampinjong
2 ss smør
1 stk. grønn squash
1 stk. rød paprika
1 stk. grønn paprika
1 stk. gul paprika
1 stk. purre
2 båt hvitløk
10 stk. egg
6 dl helmelk eller lettmelk
1 ts salt
1 krm pepper
1 dl revet norvegia
• Slik gjør du:
Skjær soppen i skiver og stek den i panne med litt smør. Del squashen på langs og skjær den i skiver. Skjær paprika og purre i strimler.
Bland alle grønnsakene og finhakket hvitløk. Pisk sammen egg, melk, salt og pepper.
Ha grønnsakene i en smurt langpanne, hell eggeblandingen over og dryss på revet ost.
La eggepannen stivne i oven ved 200 grader (settes under midten i oven) i ca 15 minutter.(mulig lenger, sjekk med en gaffel at eggene har stivnet). Pynt Med basilikum og paprika.
Ser mange fine oppskrifter her.
SvarSlettpurre68.blogspot.com