onsdag 26. mars 2014

PIKANT KYLLINGSUPPE


4 PORSJONER
 
500 GR KYLLINGFILE I STRIMLER
200 gr løk i tynne skiver
4 fedd hvitløk
2-3 ts karripulver
1 ts spisskum/evnt ½ ts karve
1 ss finhakket frisk ingefær/eller 1 ts tørket
Salt, pepper og muskat
400 gr poteter i små terninger
400 purre i skiver
Firevet skall av 1 sitron
2 l hønsebuljong
2 dl kokosmelk
Litt presset sitron
Tilbehør:
Godt brød/rundstykker
 
Stek kyllingen.
Surr løk og hvitløk i litt smør til løken er blank
Rør inn krydder og litt salt.
Ha i poteter, purre og sitronskall og buljong og småkok i ca 10-15 min(til potetene er møre)
Tilsett kylling og la den trekke videre  i ca 5min.
Tilsett kokosmelk.
Smak til med sitronsaft og salt og mer krydder om nødvendig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar