2 bokser bog skinke
1 hvitløksfedd
1 stor løk
2 kurver fersk champinjong
2½-3 dl fløte
8Salt/pepper
1 ts maizena mel
Revet ost
Smør en ildfast form og gni den inn med hvitløksbåten rundt kantene og i bunn. Skjær skinken i skiver og legg den ”taksten”-lagt i formen. Hakk løk og fres den gylden i panne. Fordel den over skinken. Skjær opp sopp i skiver og fres i panne til vesken er fordampet, tilsett 1 dl fløte og la det koke inn noen minutter. Fordel dette i formen over løken. Dryss på salt og pepper. Rør ut maizenamelet i resten av fløten og hell dette i formen. Legg på rikelig med revet ost.
Stekes på 200 grader i ca 15 min midt i ovnen.
Serveres med salat, loff el. Rundstykker.
fredag 30. januar 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar