Deig:
4 dl hvetemel
½ ts salt
2 ts bakepulver
50 gr margarin
1½ dl melk
Bland deigen og trykk den ut i en pai form opp over kantene og bunn.
Første fyll:
500 gr kjøttdeig
1 hakket løk
1 pose tacokrydder
1 dl vann
Hvitløk
Stek kjøtt og løk. Bland i krydder og vann. Ha i evt. Hvitløk. Ha kjøtt fyllet over i pai formen.
Andre fyll:
4 hakkede tomater
1 gul paprika
1 rød paprika
4 ss majones
2 dl crème fraiche
Hvitpepper og cayennepepper
Bland alt sammen og ha det over i pai formen. Ha så over 2 dl revet ost.
Stekes på 250 grader i ca 15-20 min.
Serveres med frisk salat.
fredag 30. januar 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar