fin skjærte strimler av en liten hodekål
fin strimlet 4-5 gulrøtter
fin strimlet 1 purre
Skjærte 4 kyllingfileter i små biter.
skjærte 1 boks minimais i små biter
Stekte kjøtt kryddret med salt, pepper og timian. Kokte lett kål og gulrot. til slutt blandet jeg alt sammen i stekepannen (har en med høye kanter) Lot det surre en stund og tok oppi Kikoman. Smak det til så det ikke blir for sterkt.
Jeg kjøte sånne folier til å pakke det inn i på invandrerbutikken. De het Sprin-roll foil. Lett å finne i frysedisken. Flere str, jeg tok den mellomste. Det står beskrevet bakpå hvordan du pakker de, lurt er det å pensle siste kanten med egg, blir som lim så de ikke går opp i kokingen. Jeg kokte de i mais olje, men kan vis bruke frityrolje også. Kun kort tid, til de blir gyldne.
Disse er veldig enkle og gikk rett hjem hos ungene. Vi hadde de med ris til og Sweet Chili saus som vist nok var til vårruller.
fredag 27. august 2010
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Denne så da god ut.
SvarSlettSe innom denne: aspergersyndrom1.blogspot.com