(4 pers)
2-3 kyllingbryst
16 scampi
2 vårløk
2 tomater uten kjerne eller små cherry tomater
400 g kokt tynn paste, litt oppklippet
frisk koriander
lime båter til pynt evt
Dressing
5 ss peanøtt olje
1 ss sesamolje
2 ss søt soyasaus ( Ketjap manis)
2-3 ss søt chili saus
2 fedd hakket hvitløk
saft av 1 lime
finhakket frisk koriander
(disse oljene finnes på innvandrer butikker, der har de mye godt og spennende, jeg kjøper ofte salat og grønsaker der)
Bland alt til dressingen, og smak til.
Skjær kylling i gaffelstore biter, stek i olje med salt og pepper.
stek scampi lett i pannen. bland alt sammen.
Kan serveres varm eller kald.
søndag 1. mai 2011
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar