1 STOR LØK
1 STOR PURRE
DISSE FINHAKKES OG SURRES I 3
SMØR SAMMEN MED 2 HVITLØKSFEDD.
TILSETT
4 SS HVETEMEL OG SPE MED FERDIG
BLANDET BULJONG AV2 TERNINGER HØNSEBULJONG
6 DEL VANN
6 DL LETTMELK. LA DET KOKE I 5 MIN. TILSETT
3 GULERØTTER I BITER
2 STILKER STANGSELLERI I BITER
1 STOR POTET I TERNINGER.
KOK TIL GRØNNSAKENE ER MØRE OG
TILSETT
2-3 KYLLINGFILER STEKT I
TERNINGER.SALT OG PEPPER.
3 DL CREME FRAICHE(ELLER MATFLØTE)
TILSLUTT RØR INN 300 REVET OST.
MÅ IKKE KOKES ETTER AT OSTEN ER
TILSATT.SERVERES MED NYSTEKTE RUNDSTYKKER
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar