onsdag 26. mars 2014

GRØNNSAKSSUPPE MED KYLLING

ca 4 pers.
 
1 STOR LØK
1 STOR PURRE
DISSE FINHAKKES OG SURRES I 3 SMØR SAMMEN MED
2 HVITLØKSFEDD.

TILSETT
4 SS HVETEMEL OG SPE MED FERDIG BLANDET BULJONG AV
2 TERNINGER HØNSEBULJONG
6 DEL VANN
6 DL LETTMELK. LA DET KOKE I 5 MIN. TILSETT
3 GULERØTTER I BITER
2 STILKER STANGSELLERI I BITER
1 STOR POTET I TERNINGER.

KOK TIL GRØNNSAKENE ER MØRE OG TILSETT
2-3 KYLLINGFILER STEKT I TERNINGER.
SALT OG PEPPER.
3 DL CREME FRAICHE(ELLER MATFLØTE)

TILSLUTT RØR INN 300 REVET OST.
MÅ IKKE KOKES ETTER AT OSTEN ER TILSATT.
SERVERES  MED NYSTEKTE RUNDSTYKKER

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar