4 PORSJONER
400 GR KYLLING
KJØTT I TERNINGER
2 SS OLJE1 LØK, FINHAKKET
2 HVITLØKSFEDD PRESSET
2 TS KARRI
1 TS CHILI,HAKKET(FRISK)
1 TS KORIANER
1,2 L VANN
1 BOKS TOMATER, HAKKEE2 TERNINGER HØNSEBULJONG
1-2 DL RIS
4 VÅRLØK I BITER
SALT OG PEPPER
2 SS PERSILLE, HAKKET
TILSETT KRYER OG SURR VIDERE I 2 MIN.
TILSETT VANN, BULJONG RIS OG GULERØTER.
KOK I CA 20 MIN, ELLER TIL RISEN ER FERDIG.
TILSETT VÅRLØKEN PÅ SLUTTEN.
SMAK TIL MED SALT OG PEPPER.
KAN GJERNE BRUKE FLERE SLAGS GRØNNSAKER I SUPPE HVIS DU HAR.
SERVERES MED NYSEKTE RUNDSTYKKER.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar